Tisztelt Lakosság!

 

Az Építési és Közlekedési Minisztérium megbízása alapján az országos, regionális és elővárosi közforgalmú vasúti- és autóbusz-közlekedés szervezésében a KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet Nonprofit Kft. Közszolgáltatási Igazgatósága is közreműködik, koordinálja a menetrendek társadalmi egyeztetésének folyamatát.

A Közszolgáltatási Igazgatóság a 2024. december 15-től életbe lépő 2024/2025. évi vasúti és autóbusz menetrendeket érintő menetrendi egyeztetéseit elektronikus formában tartja meg, melyhez kéri az Önkormányzatot a települést érintő igények begyűjtésére.

Szeretnénk kérni a lakosságot, hogy a már felmerült, vagy esetleg a jövőre vonatkozóan előre látható, menetrendet érintő észrevételeiket, javaslataikat szíveskedjenek 2024. április 25-ig megküldeni a Márkó Község Önkormányzatának az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címére!

Az egyeztetési folyamat végén mind a felvetéseket, mind az ezekre megfogalmazott szakmai válaszokat tartalmazó összefoglalók megküldésre kerülnek az egyeztetésekben résztvevő felek számára.

 

Hárskút Község Önkormányzata