Legfrissebb hírek

Hárskúti Falunap 2022.

 

Az idei évben megrendezésre került hárskúti falunapon nagy számban vettek részt helyi lakosok, rokonok, barátok, ismerősök. A hárskúti falunapot évek óta, településünk létrejöttének évfordulója alkalmából tartjuk hagyományőrző, közösségépítő jelleggel. Kellemes, napsütéses időben volt része annak, aki kilátogatott a focipályára.

A színes, változatos programokkal tűzdelt esemény a főzőversennyel és a kispályás labdarúgó tornával kezdődött. A gyerekek egész nap lehetőséget kaptak a légvárakban való ugrálásra, használhatták az óriáscsúszdát és kipróbálhatták a buborékfocit is.

A közös ebéd után kultúrműsorral folytatódott a falunap. A sportpályán légtorna bemutatót láthattunk, a rendezvénysátorban felállított színpadon pedig különböző táncos műsorokat figyelhetett a közönség. A felnőtteket többek között Vikidál Gyula és Peat Jr. feat. Fernando&Sheela sztárfellépők szórakoztatták.

Az estét a retrodisco zárta, melyen Dj Pinyó pörgette a lemezeket hajnalig.

Az esemény kitűnő hangulatban zajlott. A résztvevők számát illetően elmondhatjuk, hogy körülbelül 300 fő szórakozott a sportpályán.

 

A rendezvényt Magyarország Kormánya, a Magyar Falu Program keretében 2022. évben meghirdetett civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása című alprogrammal támogatta.

 

FCA-KP-1-2022/4-000739